Nieuws uit Alkmaar, regio & Noord-Holland

Frits in de Grote Kerk uitverkocht

Hallo hier Frits! Het is alweer eventjes geleden dat wij de eerste kennismaking hebben gevierd bij HAL25, maar dat viel bij mij wel HEEL goed in de smaak. Jullie houden zeker van borrelen; dat was wel duidelijk!

Voor de 2e editie in Alkmaar heb ik wel echt een pareltje van een locatie voor ons weten te regelen vind ik zelf. Op vrijdag 2 oktober heet ik jullie van harte welkom voor een fantastische avond in de Grote Sint Laurenskerk.

Nodig je favoriete collega’s, je leukste vriend(inn)en en je gezelligste familieleden uit, want dit wordt er eentje voor in de boeken

Echt te gek om met jullie in de Kerk te mogen borrelen en feesten!

Als jij een genieter bent die op vrijdagavond wel eens wat anders wil dan de standaard vrijmibo in de kroeg op de hoek, dan heb ik iets leuks voor je. Ik ben Frits en reis rond van locatie naar locatie en van stad naar stad. Ik hou van afwisseling, gezelligheid en uitdaging. Daarmee zorg ik voor een nieuwe beleving op jouw vrijdagavond. Geniet met vrienden en collega’s van de start van het weekend, onder het genot van muziek, eten, drinken en een beetje gekkigheid. Dit alles op unieke locaties samen met al mijn vrienden. Ik ben jouw vrijdagborrel.

Friday it is, Frits!

Wanneer is Frits: 02-10-2020, 18:00 – 24:00 uur
Waar is Frits: De Grote Sint LaurensKerk, Alkmaar
Muziek? Mijn DJ’s draaien de lekkerste House en Disco platen, maar zullen je ook zeker verrassen met RnB en hitjes.

Als eerste op de hoogte zijn van alle laatste Frits nieuwtjes? Meld je aan voor de mailing via: https://fritsfriday.nl/mailing/

Er zijn nog een paar kaarten over. Bestel snel via deze link