Nieuws uit Alkmaar en de regio!
Nieuws uit Alkmaar en de regio!

Burenruzie? Buurtbemiddeling helpt

Om samen tot een oplossing te komen

Niemand zit op ruzie te wachten, al helemaal niet op ruzie met de buren. Maar hoe spreek je elkaar op een goede manier aan? Hoe kom je tot afspraken? En hoe zorg je ervoor dat je weer prettig kunt wonen? Buurtbemiddeling kan in bijna alle situaties helpen om de problemen tussen u en uw buren bespreekbaar te maken, zodat u samen tot een oplossing kunt komen.

Bewoners die een conflict met hun buren hebben en hier samen niet meer uitkomen kunnen gratis een beroep doen op Buurtbemiddeling van De Bemiddelingskamer in de gemeente Bergen, Uitgeest, Castricum, Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland en Opmeer.

De Bemiddelingskamer heeft jarenlang ervaring, is erkend & Plus gecertificeerd door het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) en is gespecialiseerd in Buurtbemiddeling. Door buren met elkaar in contact te brengen en begrip te creëren voor elkaars standpunt ontstaat er ruimte om samen op zoek te gaan naar duurzame oplossingen. Hierdoor verbetert de communicatie tussen buren en de leefbaarheid in de straat, buurt of wijk. Voor meer informatie, klik hier.

De Bemiddelingskamer is tevens op zoek naar bemiddelaars.

Bent u communicatief vaardig, geïnteresseerd in de medemens, kunt u onpartijdig luisteren en zet u zich graag in voor een betere leefomgeving? Kijk dan voor de gehele vacature op www.debemiddelingskamer.nl of mail je motivatie naar info@debemiddelingskamer.nl

De functie is boeiend, nuttig & afwisselend en je werkt binnen een fijn team. Wij bieden geïnteresseerde een gratis basistraining van 3 dagen aan en je gaat altijd op pad met een ervaren collega bemiddelaar.