Nieuws uit Alkmaar en de regio!
Nieuws uit Alkmaar en de regio!

Candy Dulfer komt naar Podium Victorie

Kom genieten van een funky, spectaculair live optreden met de allerbeste muzikanten. De band bestaat uit onder andere Ulco Bed (gitaar), met wie ze al jarenlang nauw samenwerkt, en fan-favoriet Roger Happel (toetsen & zang) die na jaren weer terugkeert in Candy’s band. Daarnaast zet ze de spotlight op aanstormend talent waaronder de 21-jarige drumsensatie Kick Woudstra.

Candy Dulfer is over de hele wereld bekend, dankzij haar platinum debuutalbum ‘Saxuality’ (goed voor een Grammy-nominatie), meer dan 2,5 miljoen verkochte albums wereldwijd, sensationele optredens met de grootste sterren uit de pop- en jazzwereld, diverse nummer 1 hits in de USA en Europa, en haar legendarische liveshows. En nu is ze terug in Nederland voor een aantal exclusieve shows. Ze treedt op met een vernieuwde band en brengt – naast nieuwe versies van Candy-klassiekers – een aantal splinternieuwe nummers van haar komende album.

Dit is een concert in seated setting met zitplekken verdeeld over de zaal en het balkon, zonder 1,5 meter afstand. Om dit programma te bezoeken heb je naast een toegangsticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig, omdat hier geen 1,5 meter afstand gehouden wordt. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier.

Kijk voor meer informatie hierover op de website van Testen voor Toegang. Daarnaast wordt op de ingang op naam gecontroleerd, daarom is het ook noodzakelijk een geldig ID-bewijs mee te nemen (rijbewijs, ID kaart of paspoort).

Tickets bestellen kan hier!