Nieuws uit Alkmaar en de regio!
Nieuws uit Alkmaar en de regio!

Even voorstellen: Mijn naam is Leon van Bourgonje, de nieuwe eigenaar van ’t IJkgebouw

Mijn naam is Leon van Bourgonje, de nieuwe eigenaar van ’t IJkgebouw; het fantastische gebouw in het Victoriepark dat iedereen in Alkmaar kent. Van IJkkantoor tot poppodium en van slooppand tot prachtige horecazaak; dit pand is doorweven van historie. Het is dan ook een hele eer dit pand opnieuw een prachtige bestemming te geven!

Wat kan het Alkmaarse publiek straks verwachten? Met De Eendracht in ’t IJkgebouw ontstaat er een mooie nieuwe zaak die nog meer aansluit bij je wensen. Zo kan je ieder moment van de dag binnenwaaien in onze huiskamer, waar je betaalbaar en goed kunt eten. We noemen De Eendracht wel eens een buurtcafé en toprestaurant, waar je binnen een ongedwongen sfeer geniet van klassieke brasserie gerechten. Het is niet zo dat alles anders wordt: zo behouden we het ruime restaurant, de open keuken en de sfeervolle serre. Het café en het terras maken we, as we speak, intiem, zodat de bekende sfeer van De Eendracht ontstaat. Zon of regen, hier wil je eigenlijk niet meer weg!

Ik sta aan de vooravond van een fantastisch avontuur en kan niet wachten jullie straks te ontvangen! Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven van alle vooruitgang. We laten snel weten wanneer de opening zal zijn.

Tot dan in De Eendracht! 😀
Altijd, goed en vertrouwd