Nieuws uit je eigen regio!
Nieuws uit je eigen regio!

G-Muziekfeest weer in volle gang met DJ Snow in Wijkcentrum Daalmeer

Het G-Muziekfeest is sinds 4 september weer in volle gang. ‘’Het G-muziekfeest met DJ Snow vindt nu plaats in Wijkcentrum de Daalder.’’

Voorheen was dit elke laatste zaterdag van de maand maar dit is een weekje verschoven bij wijkcentrum deDaalder (wijkcentrum Daalmeer red.) naar de 1e zaterdag van de maand. Dj Snow en zijn team zijn DE mensen die achter deze disco elke 1e zaterdag van de maand weer een heerlijke muziek avond neerzetten met, golden oldies-karaoke-hedendaagse muziek en wat al niet meer, en doen dit nog steeds met veel passie en plezier.

Dankzij Wijkcentrum Daalmeer is er elke 1e zaterdag avond van de maand een mooie grote ruimte beschikbaar waarin gedanst, gezongen en feest gevierd kan worden. Alleen in December 2021 is de Datum de 18e van december 2021 en dan is het eindejaars Gala. Ook hierin de gebruikelijke zaken als lekkere muziek en karaoke, Maar valt er ook een prijs te winnen voor de aanwezige die avond. En wat dat is houden we nog even geheim.

Voor alle data kijk ook even op: www.sencmusicevents.nl/agenda

De eerst volgende G Muziekfeest is zaterdag 6 november 2021 van 19.00u tot 23.00.
Entree bedraagt €3 per persoon (begeleider is gratis)

Maar wil je hier nu als feestganger heen zonder begeleiding of ben je iemand zonder beperking ben je uiteraard ook van harte welkom (€3 is ook hier de entree)

We hopen jullie allemaal snel weer te zien in Wijkcentrum Daalmeer aan de Johanna Naberstraat 77b te Alkmaar
(naast hetCruyff courtin Daalmeer)

Namens team Wijkcentrum daalmeer en team Snow en co Musicevents tot 6 november!!