Het laatste nieuws lees je hier!

Online start ontwikkeling gebiedsvisie Centrumwaard. Doet u mee?

Eind september organiseert de gemeente een aantal online sessies over de ontwikkeling van Centrumwaard. Bewoners, ondernemers, vastgoedeigenaren, verenigingen, belangengroepen, scholen en andere organisaties worden uitgenodigd de sessies bij te wonen. Zij gaan samen nadenken over de vraag hoe Centrumwaard een aantrekkelijk woon- en leefgebied kan blijven.

Zoveel mogelijk online, maar ook bijeenkomsten in de wijk

Vanwege de coronamaatregelen heeft de gemeente besloten de bijeenkomsten online te organiseren. Maar dat is natuurlijk niet voor iedereen de meest geschikte manier. Daarom organiseert de gemeente ook een aantal bijeenkomsten in de wijk. We zoeken nog een plek waar bewoners langs kunnen komen om mee te praten. Zodra er meer bekend is over de bijeenkomsten in de wijk laten we het u weten op deze pagina.

Deelnemers geven aan wat zij belangrijk vinden

In de online sessies eind september bepalen de deelnemers welke onderwerpen belangrijk zijn voor het gebied en de gebiedsvisie. Dat kan van alles zijn. U kunt daarbij denken aan bereikbaarheid, groen, de inrichting van de openbare ruimte of ruimte voor de fietser. 

Deze onderwerpen worden daarna door deelnemers in groepen verder uitgewerkt in oktober en november. Daarna worden de uitgewerkte onderwerpen aangeboden aan de gemeenteraad als een gebiedsvisie voor Centrumwaard. U kunt elke stap van dit proces en de resultaten van de sessies volgen op deze pagina.

Voor meer informatie, vragen en ideeën kunt u contact opnemen.