Frank Droog uit Alkmaar vermist

Update: Het lichaam van vermiste Frank Droog (36) is in het water van het Noordhollands Kanaal aangetroffen. Een speciaal duikteam was het kanaal ingegaan voor de zoektocht naar de vermiste Frank.

Frank heeft op de avond, nadat zijn vriendin die ochtend (23 maart 2023) de relatie tussen hun beiden had beëindigd, zijn woning verlaten zonder medeneming van portemonnee, geld, jas en schoenen. Zijn mobiele telefoon heeft hij kennelijk wel meegenomen maar die staat sinds de avond van verdwijning uit. Frank was niet suicidaal.

Frank heeft zijn woning  in Alkmaar verlaten maar daarna is hij nergens meer waargenomen of gesignaleerd. Frank had bij zijn moeder nog telefonisch aangegeven dat hij het weekend rust wilde hebben en op maandag 27 maart 2023 weer contact zou opnemen, hetgeen niet is gebeurd.

Vragen

Hebt u informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070.

Gegevens

Naam: Frank Droog
Huidige leeftijd: 36
Lengte: 187 cm
Haarkleur: donkerblond
Oogkleur: blauw
Geslacht: man

Heb je informatie over deze vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070. Tips kun je ook doorgeven via het tipformulier van de politie (eventueel anoniem) https://zoekje.me/tips of telefonisch: 06-23314650