Algemeen · 11 juli 2024

Zomerfestival Marquette

Zomerfestival Marquette

Ook deze zomer kunnen Heemskerk en omgeving weer genieten van Zomerfestival Marquette. Stichting Zomerpodium Heemskerk en PWN hebben hun krachten wederom gebundeld

Dankzij steun van de gemeente Heemskerk, trouwe sponsoren en een aantal onmisbare vrijwilligers heeft Stichting Zomerpodium Heemskerk weer een divers en verrassend programma klaarstaan voor jong en oud.

Het programma van deze 14e editie van het festival zit vol bruisende activiteiten rondom het thema ‘water’. Het wordt een middag vol kunst en cultuur. Je kunt genieten van muziek, theater, kleinkunst, acrobatiek en beeldende kunst. Ook leer je meer over water en natuur in een ontspannen en unieke sfeer.

Op het festivalterrein zijn verschillende stands met hapjes en drankjes en kan er heerlijk worden gepicknickt. Ervaar de schitterende songs van Classic Water, de muzikale reis van The Robbert Fossen Band en Soul, funk and other dancables én blazers van Funk met Peren. De toegang is gratis.

In de Rozentuin vind je onder andere Martin Fisher met de eigenwijze strandjutters Tonky & Jack, acrobatiek van Duo Scardinati, een zingende zeemeermin en de betoverende Jellyfish Ladies. De boswachters van PWN zijn te vinden in de Oude Moestuin. Zij vertellen je van alles over natuur, water en natuurlijk landgoed Marquette.

De medewerkers van Bezoekerscentrum De Hoep staan er om meer te vertellen over de activiteiten in het Noordhollands Duinreservaat. Bij de kraampjes van de Hoep kun je terecht voor verschillende (natuur-)producten en activiteiten voor alle leeftijden.

Het Zomerfestival Marquette vindt plaats op zondag 21 juli van 12.30 tot 17.30 uur. Het hele programma vind je op www.zomerpodiumheemskerk.com.

error: Content is protected !!