15 april discozwemmen in de Hoornse Vaart

Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan: dan is het tijd voor Discozwemmen! Elke keer is er een nieuw thema en wordt het zwembad helemaal volgens het thema aangekleed, bijvoorbeeld in piraten- of circussferen.

Het discozwemmen is speciaal bedoeld voor kinderen tot 13 jaar. Het duurt van 19:00 tot 21:00 uur en vindt plaats in het golfslagbad, het 25-meterbad en de waterspeeltuin. Kinderen die nog geen zwemdiploma hebben moeten begeleid worden door een volwassene.

Snackarrangement

Hapje eten tijdens het discozwemmen? Je kunt gebruik maken van ons speciale snackarrangement met korting! Kinderen krijgen een portie friet met een saus naar keuze, drie kleine snacks, een beker limonade en een waterijsje. Dit heerlijke arrangement – inclusief de entree tot het zwembad – kost voor kinderen €11,30. Speciaal voor ouders die willen mee eten zal er lasagne worden gemaakt. Dit wordt geserveerd met een glas frisdrank of melk. Ouders of begeleiders betalen hiervoor €5,20. Er kan alleen gegeten worden als er van te voren gereserveerd wordt. Voor zowel het snackarrangement als lasagne voor begeleiders moet vooraf worden gereserveerd. Reserveren kan alleen online via zweminfo@alkmaarsport.nl

Verjaardagsfeestje

En het kan nog mooier: bij een verjaardagsfeestje van minimaal zes personen is de entree en het snackarrangement voor de jarige gratis! Deze prijzen zijn inclusief de entreeprijs, maar het arrangement moet wel van tevoren online gereserveerd worden. Voor kinderen die een kinderfeestje vieren start de disco al om 18.00 uur! Kinderfeestjes reserveer je via de online omgeving van Alkmaar Sport. Let op: op de dag van de disco is het niet meer mogelijk om na 15.00 uur een kinderfeestje te boeken.

Tarieven

De toegang tot het discozwemmen is voor elk kind €6,75 per kind mag één ouder of begeleider gratis mee. Extra ouders of begeleider betalen de entreeprijs van €6,75.

Meer informatie
De eerstvolgende disco staat gepland op 15 april. De disco is geopend van 19.00 tot 21.00 en kost € 6.50 per persoon. Meer informatie is te vinden op de website van sportcomplex Hoornse Vaart, www.hoornsevaart.nl/discozwemmen.