3 juni: Full Moon Sup Tour

It’s that magical time of the month again…..volle maan!

En dat betekent dat het tijd is voor onze magische volle maan sup tour. Sinds onze start in 2016 gaan we met de volle maan het water op en we hebben toch een paar joekels van mooie manen mogen bewonderen, ongelofelijk! Finger’s crossed dat we ook deze keer bij zonsondergang weer een prachtige oranje lucht meepakken, voor we richting die magische maan aan de hemel suppen.

Tijdens de volle maan stuurt de maan veel energie naar de aarde. Waar de nieuwe maan een uitstekende gelegenheid is om wensen te doen en dromen te manifesteren, gaat volle maan over een hoogtepunt bereiken en het oude ‘loslaten’. Wil jij deze avond benutten om iets los te laten (zolang het je peddel niet is!), of dankbaar te zijn? Dan kan dat. Neem er de tijd voor. Wil je gewoon “zijn”, relaxen en genieten van die prijkende maan aan de hemel? Dan kan dat natuurlijk ook.

Alles kan dus en er maar 2 moetjes:
1 – verlichting! Want ondanks dat de volle maan aardig wat extra licht verzorgd is goede verlichting op het water altijd belangrijk. Zowel voor als achter. Pak je fietslampje of feestverlichting dus alvast in.
2- ervaring! Omdat we ‘s avonds op pad gaan en in het donker suppen is ervaring echt nodig. Je hoeft geen pro te zijn maar wel zelfstandig kunnen suppen. Heb je dat nog niet? Volg dan een intro-clinic (zie agenda) of contact Nanda (0624805655) voor een lesje vooraf.

Lieve mensen, deze avondjes zijn magical. Behalve de 2 moetjes, is gewoon echt vol genieten van het water, de energie en goed gezelschap.

Reserveren kan via de link, heb je nog vragen? Bel of app Nanda dan op 06 24805655.

Evenement Informatie:

Datum:03 jun 2023
Tijd:21:00 – 23:00
Locatie:Alkmaar
Website:elkombi.nl/
Tickets:€ 15,00 – € 25,00