Actiedag PCC voor Make-A-Wish Nederland: Ik wed dat ik het kan

Op 7 april (Goede Vrijdag) organiseert het PCC de jaarlijkse actiedag. Ruim 2000 leerlingen van alle vijf de vestigingen zamelen op en rond deze dag geld in voor het goede doel, voor de derde keer is dat Make-A-Wish Nederland. Het thema van deze actiedag is ‘Ik wed dat ik het kan’. Vorig jaar hebben de leerlingen bijna € 21.000,- opgehaald. 

Op de vijf vestigingen (PCC Heiloo, PCC Fabritius, PCC Het Lyceum, PCC Oosterhout en PCC Bergen) zijn er sportieve en feestelijke activiteiten, waarvoor de leerlingen zich laten sponsoren. Zij gaan vooraf aan de Actiedag langs de deuren om donaties te vragen. 

Over Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van ernstig zieke kinderen. Het laten uitkomen van zo’n wens geeft hoop en vertrouwen en heeft een positieve impact op het kind én op de omgeving. De leerlingen van het PCC gunnen elk ziek kind zo’n mooi moment van de wensvervulling, want PCC’ers snappen dat de wereld veel groter is dan alleen die van henzelf! De school hoopt weer op een mooi bedrag.