Albert Heijn Geert Groteplein 23 februari dicht voor ingrijpende verbouwing 

ALKMAAR – De Albert Heijn aan het Geert Groteplein 7 in Alkmaar sluit op donderdag 23 februari om 18:00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De winkel, die al sinds oktober 1968 op dit adres is gevestigd, wordt helemaal vernieuwd en krijgt een compleet andere indeling. Er komt nog meer aandacht voor vers en gemak. De feestelijke heropening vindt plaats op dinsdag 7 maart om 11:00 uur. Supermarktmanager Alec de Groot en zijn team nodigen iedereen uit hierbij aanwezig te zijn.

“Klanten zullen verrast zijn. De verbouwing blijft binnen de bestaande muren, maar echt alles is straks nieuw! De indeling wordt compleet anders en vooral het versaanbod flink uitgebreid. Er valt straks nog meer te kiezen. Kom gezellig langs op 7 maart, de eerste klanten krijgen gratis iets lekkers en we zijn erg benieuwd naar alle reacties”, zegt Alec de Groot. 

Vers 
Het grotere versplein biedt nog meer keuze, van druiven en spruitjes tot de lekkerste biologische en vega(n) producten, verspakketten en verse maaltijden. Bij de nieuwe borrelwand vind je een uitgebreider assortiment vleeswaren, kazen, salades en tapas en bij de bakkerij komt meerdere keren per dag heerlijk vers brood uit de oven. Je kunt daar ook terecht voor gebak, koekjes en chocolade. 

Gemak en service 
In de vernieuwde winkel kunnen klanten nog prettiger winkelen. Het aantal zelfscankassa’s wordt uitgebreid naar 10 waardoor afrekenen heel snel gaat. Medewerkers staan klaar voor hulp en advies aan mensen die niet bekend zijn met zelfscan. Als je toch liever bij de gewone kassa wil afrekenen kan dat natuurlijk ook. Nieuw is de pakketkluis van Budbee. Hier haal of retourneer je zonder tussenkomst van anderen je bij bol.com bestelde pakket of van andere bij Budbee aangesloten webshops. Geld opnemen en de OV-chipkaart opladen blijft ook mogelijk en overal in de winkel komt ledverlichting. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een enorme energiebesparing op.

Keuze in prijs 
Albert Heijn biedt een groot assortiment A-merken en eigen-merkproducten. Elke week zijn er heel veel Bonusaanbiedingen en bovendien kun je kiezen voor Prijsfavorieten, dat zijn producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs. 

Tijdens de verbouwing zijn klanten welkom bij Albert Heijn-winkels in de buurt: Oudorperplein 27, Wendelaarstraat 1 en Kwakelkade 10.