Boodschappen Flink nu in Alkmaar ook te bestellen via Uber Eats

ALKMAAR – 27 januari – Boodschappen van snelle boodschappenbezorger Flink kunnen in Alkmaar, Haarlem, Leiden en Rotterdam nu ook worden besteld via Uber Eats. Een test hiermee in Alkmaar is succesvol verlopen. Binnenkort wordt dit in meer steden mogelijk.

Volgens Robin Kiesler, directeur Benelux van Flink, is de samenwerking een win-win situatie: “Klanten van Uber Eats kunnen nu via de Uber app ook het grote assortiment van meer dan 2000 producten van Flink bestellen. Voor Flink betekent de samenwerking met het populaire Uber Eats een verdere uitbreiding van het al groeiende klantenbestand. Dat draagt bij aan het versterken van onze positie als marktleider in Nederland voor snelle boodschappenbezorging.”

Aukeline Tolman, directeur bij Uber Eats, noemt de nieuwe samenwerking een “flinke verrijking voor gebruikers van Uber Eats”, en voegt hier aan toe: “Naast het bestaande grote aanbod van gezonde maaltijden en smakelijke gerechten, zijn dankzij de samenwerking met Flink ook dagelijkse boodschappen net zo snel en eenvoudig te bestellen via Uber Eats. We voorzien gebruikers van de Eats app doorlopend van nieuwe mogelijkheden om te genieten van de beste producten en maaltijden, waar en wanneer ze willen. Van vers fruit om een gezonde smoothie bowl mee te maken na het sporten tot Aperol voor een spontane Spritz met vrienden.”

Hoe werkt het
De optie om boodschappen van Flink te bestellen is toegevoegd aan de Uber Eats app. Flink is te vinden onder de ‘Boodschap’ knop. Net als bij bijvoorbeeld bij restaurants het geval is voor maaltijden, kun je de boodschappen toevoegen aan het mandje en op het gewenste adres laten bezorgen.

Om de nieuwe samenwerking feestelijk te starten, krijgen gebruikers tot en met 4 februari 50% korting op hun eerste bestelling tot 30 euro, met de promocode: FLINKxUberEats

Over Flink
Flink is de grootste snelle boodschappenbezorger in Nederland. Het bedrijf is actief in meer dan 35 steden en heeft 60 locaties. Steeds meer klanten maken gebruik van Flink. Het bedrijf heeft vorig jaar een continue groei doorgemaakt: maand na maand is de omzet gestegen. Het gemiddelde bestelbedrag is verdubbeld. Dat wijst erop dat steeds meer klanten de boodschappenbezorgservice zien als volwaardig alternatief voor het doen van boodschappen bij traditionele supermarkten.

Over Uber Eats
Uber Eats is een app voor on-demand maaltijdbezorging waarmee het bestellen van eten nog eenvoudiger wordt, of je nu thuis bent, op kantoor of in het park. Uber maakt gebruik van zijn technologie en expertise op het gebied van logistiek voor maaltijdbezorging. Hierbij leveren bezorgpartners maaltijden en boodschappen aan gebruikers die vervolgens hun bestelling live via de app kunnen volgen. Uber Eats is beschikbaar in meer dan 11.000 steden over de hele wereld, waarvan 65 in Nederland.