Culinaire ontmoeting voor slachtoffers aardbeving in Turkije en Syrië

Bijzondere ontmoetingen, lekker eten en een bijdrage leveren aan de verlichting van het leed dat is aangericht door de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Tijdens ‘East Meets West’ is iedereen welkom om, onder het genot van een heerlijke Syrische maaltijd, samen te komen en door elkaar geïnspireerd te raken. Aanleiding voor dit benefietdiner is de hartverscheurende ramp in Turkije en Syrië.

Bij ‘East Meets West’ zijn we één grote familie: of je nu al je hele leven in Alkmaar woont, of hier pas net naar toe bent gekomen. Samen staan we stil bij de vreselijke aardbevingen, sluiten we nieuwe vriendschappen en luisteren we naar inspirerende denkers van over de hele wereld.

Het diner wordt deze avond verzorgd door Alaa en Ola Shams. Beiden zijn afkomstig uit Syrië en zijn in Alkmaar hun eigen Syrische cateringbedrijf ‘Bites By Ola’ begonnen. Bij het opbouwen van hun bedrijf worden zij geholpen door PANGEA, een programma dat nieuwe Nederlanders helpt bij de start van hun onderneming. ‘East Meets West’ wordt gerealiseerd door een samenwerking tussen PANGEA, TAQA Theater De Vest, Grand Café Klunder en Stichting DoesGoed.

Klik hier voor meer info.