Drafbaan Alkmaar pakt uit met LADIES DAY tijdens de Moederdagraces op 14 mei

ALKMAAR – Nog geen plannen voor Moederdag? Kom dan met de hele familie naar Ladies Day in de Alkmaar ZEturf Arena. Alle dames worden op deze dag namelijk feestelijk in het zonnetje gezet en ontvangen bij entree een goed gevulde Goodiebag. Wedorganisator ZEturf deelt gratis wedbonnen uit, de Meisjes van het Compliment zijn aanwezig en er is een pop-up kleding & accessoire winkeltje. Daarnaast winnen twee dames met de mooiste hoed respectievelijk een KEK Heiloo Kledingbon of een gratis overnachting in Hotel Het Oude Raadhuis in Castricum. Eén gelukkige dame wordt zelfs eigenaar van een deelnemend paard voor één dag en wint het prijzengeld van het betreffende paard! Ga op de foto met Mickey en Mini en na afloop is er live-muziek met (speciaal voor de dames) Henk Naber.

Zondag aanstaande zijn er tien prachtig bezette draverijen in de Alkmaar ZEturf Arena en daarnaast twee koersen voor de mini’s met hun pony. Voor de kids is er het Schmincktheater en er is een luchtkussen. Een dagje naar de paardenkoers is zondag een waar evenement met topsport, emotie, gezelligheid, entertainment, gastronomie en na afloop een spetterend live-optreden van de lokale bekendheid Henk Naber.

Koers nummer negen is het sportieve hoogtepunt van deze dag waar Durk M Boko en Echo Oldeson (beide winnaar van de 4,5 km van Alkmaar) als favoriet van start zullen gaan. De koers voor de monté paarden (jockeys zitten boven op het paard in plaats van achter op de sulky) kent acht aan elkaar gewaagde toppers. Na afloop van de koersen worden alle vrouwelijke pikeurs, jockeys en grooms (verzorgsters van de paarden) die zondag deelnemen in het zonnetje gezet.

Veel Give Aways voor de betalende, vrouwelijke bezoeker!

Het is zondag Moederdag en dat betekent mooie benefits voor de dames die deze dag de ZEturf Arena bezoeken. Er zijn talloze verrassingen zoals een goed gevulde goodiebag voor de eerste 300 vrouwelijke, betalende bezoekers (dames en jongedames vanaf 16 jaar). Deze goodiebag bevat onder andere een fles parfum, veel leuke korting vouchers en een mooie bos tulpen. Daarnaast is er voor de eerste 150 dames een gratis ZEturf wedbon à 2 euro aan de goodiebag toegevoegd. De 50 vroegste dames die op deze dag aanwezig zijn ontvangen zelfs een extra MAC Highlighter pallet cadeau.

De Dames van het Compliment zijn zondag ook aanwezig. Met charme, authenticiteit en positiviteit schenken zij persoonlijke aandacht aan alle dames die aanwezig zijn en zorgen zij voor een fantastische en hartelijke stemming.

Heb je ooit wel eens een paard willen bezitten? Zondag kan deze droom uitkomen!
Onder alle vrouwelijke bezoekers wordt ‘een paard voor één dag verloot’. Het prijzengeld wat het paard op deze dag verdient gaat naar jou (eerste prijs is 650 euro)! En hopelijk sta jij bij de huldiging op de foto als ‘jouw’ paard heeft gewonnen. Paard voor een dag is Meghan Flevo, de merrie die de afgelopen twee koersmeetings in Alkmaar wist te winnen en dus als favoriet van start zal gaan.

Aan alle dames, kom zondag naar de drafbaan en zet een prachtige hoed op! Voor de twee dames met de mooiste hoed is er respectievelijk een kledingbon à 100 euro beschikbaar gesteld door KèK Women Heiloo (dame 1) en een gratis overnachting bij Hotel het Oude Raadhuis in Castricum (dame 2). Huiscateraar FoodfortheMood serveert in de loop van de middag een heerlijk drankje uit aan alle dames.

Vanzelfsprekend zijn ook alle mannelijke bezoekers welkom om al het vrouwelijk schoon te aanschouwen, een mooie dag te beleven en een weddenschap te plaatsen op het juiste paard tijdens Ladies Day. De wedstrijd van AZ is verplaatst naar 20:00 uur dus een mooie invulling van de middag.

De start van de eerste koers is om 13.30 uur. Entree is 7 euro p.p., kinderen tot 16 jaar vrij entree. U kunt uw tickets ook vooraf online reserveren. Ga hiervoor naar www.drafbaanalkmaar.nl