Feestelijk 10-jarig jubileum van Park De Oude Kwekerij in Alkmaar

Het is met groot genoegen dat we de inwoners van Alkmaar en omgeving willen uitnodigen om samen met ons het 10-jarig jubileum van Park De Oude Kwekerij te vieren! Dit bijzondere jubileum is een mijlpaal waar we trots op zijn, en we willen deze gelegenheid aangrijpen om onze waardering te tonen aan alle bezoekers en betrokkenen die dit park zo speciaal maken.

Op zaterdag 10 juni a.s. zal het feest plaatsvinden in het prachtige Park De Oude Kwekerij, gelegen in het hart van Alkmaar. De festiviteiten zullen om 13.00 uur van start gaan en doorgaan tot 23.00 uur, een dag vol plezier en vermaak voor jong en oud. Het programma belooft een feestelijke belevenis te worden, met diverse foodtrucks waar bezoekers kunnen genieten van een scala aan culinaire lekkernijen. Daarnaast hebben we de eer om de fantastische band Cherry Moon te verwelkomen, die met hun opzwepende muziek de avond zullen afsluiten. De bekende DJ Bodhi zal gedurende de middag de sfeer verhogen met zijn aanstekelijke beats.

Voor de jongste feestgangers hebben we een speciale kinderkermis georganiseerd, compleet met een betoverende zweefmolen die zorgt voor een magische ervaring. Daarnaast kunnen ze hun energie kwijt op het springkussen en de uitdagende stormbaan. En wie houdt er niet van suikerspinnen? Deze lekkernij zal ook ruimschoots aanwezig zijn! De Feestcommissie van Park De Oude Kwekerij zet zich in om ervoor te zorgen dat dit jubileumfeest een onvergetelijke gebeurtenis wordt. We blijven informatie delen via onze website www.parkdeoudekwekerij.nl, sociale media kanalen en nieuwsbrief om jullie op de hoogte te houden van de laatste updates en verrassingen. We hopen dat jullie deze speciale dag met ons willen vieren en dat jullie de datum van het jubileumfeest alvast in jullie agenda’s noteren. Laten we samen genieten van het succes van Park De Oude Kwekerij en er een onvergetelijke dag van maken!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Vincent Smit
vincent@parkdeoudekwekerij.nl
06-81958459