G-Muziekfeest presenteert: Valentijnsavond voor mensen met een beperking

Lekker zingen, swingen en gezellig hebben! Dat kan allemaal bij G-Muziekfeest met DJ Snow en Co! G-muziekfeest organiseert maandelijks een feestje voor mensen met een beperking, en dankzij Wijkcentrum De Daalder is er elke 1e zaterdag avond van de maand een mooie grote ruimte beschikbaar waarin gedanst, gezongen en feest gevierd kan worden met de allerbeste, leukste, en gekste swing hits uit alle jaren! Dus voor iedereen is er wel wat te dansen. Afgelopen zaterdag was er een heuse gave après-ski party bij Wijkcentrum De Daalder.

Ook vanavond is er weer een leuk feestje, maar ook een romantisch feestje. Op die avond staat de liefde in het teken van Valentijn. Tussen 19:00 en 23:00 uur mag er dan heerlijk geschuiveld worden en natuurlijk ook gedanst worden op de aller mooiste liedjes. Kom jij ook gezellig langs met al je vrienden en vriendinnen?

Entree bedraagt € 3,- per persoon (begeleider (eventueel) is gratis)

We hopen jullie allemaal snel te zien vanavond in Wijkcentrum De Daalder aan de Johanna Naberstraat 77b in Alkmaar (naast het Cruyff courtin Daalmeer) “Lets Party!”