Gezellige drukte in centrum Alkmaar tijdens Koningsnacht

Het was woensdag weer lekker druk in de Alkmaarse binnenstad. De vrijmarkt begon vroeg. In de avond was het overal feest met diverse DJ’s en bandjes.

Op het Waagplein vond Qmusic The Party plaats met o.a DJ Martijn Kolkman. Ook op het Hofplein en op de Paardenmarkt waren er helden uit de dance scene.

Tijdens de Koningsnacht bij Mooij en Pluim verzorgde de band Familie de Bruyn een optreden van o.a Abba, Maywood, en veel meer.

Op Koningsdag “vandaag dus” is er op het Kerkplein een leuke kinderkermis, en natuurlijk de markt die in en rondom het centrum te vinden is met leuke hebbedingetjes! Op de Platte Stenenbrug om12.00 uur gaat een DJ los met lekkere muziek en om 14.30 uur treedt de band Boomerang op. Walter Looks, Martijn Freshfield, DJ DNS, Mr. J Karet en Frenky FrizzanteKom staan op Koningsdag op het gezellige Hofplein en op de Paardenmarkt kun je weer lekker los tijdens Gramdioze Koningsdag met DJ Robertjan Wille.

Rene Karst, Hugo Joss & MC Den° en Sweet Le Freak zijn die middag live te zien op het Waagplein. Bij het AZ Stadion is er ook een groot evenement met daar vind je o.a De Alkmaarse Boef, Charley Lownoise, Kraantje Pappie, Maan Nicky Romero, Sam Feldt en Snelle.

Kortom één groot feest in Alkmaar en zeker de moeite waard om langs te komen! Wij wensen je namens de redactie van Streekradio Alkmaar heel veel dansplezier met heerlijke borrels!

Kijk voor de complete dag programmering plus de extra dienstregelingen van Connexxion op www.koningsdag-alkmaar.nl.