Alkmaar / Sport · 25 juni 2024

IJsshow ‘Fantasy on Ice’ in ijshal De Meent

IJsshow ‘Fantasy on Ice’ in ijshal De Meent

Op zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024 organiseert Deen Figure Skating haar jaarlijkse ijsshow op ijsbaan De Meent in Alkmaar. Alle schaatsers, van jong tot oud en van beginnende schaatsers tot NK wedstrijdniveau, vertonen indrukwekkende en spectaculaire küren aangevuld met bijzondere gastoptredens tijdens de betoverende ijsshow.

Dit jaar presenteert Deen Figure Skating ‘Fantasy on Ice’! Tijdens een magische ijsshow nemen de kunstrijders van Deen Figure Skating het publiek in IJsbaan De Meent mee in een wereld vol sprookjes, magie en dromen in spectaculaire choreografieën op het ijs! 

Bezoek ijsshow Fantasy on Ice en laat je betoveren door al het moois wat kunstschaatsen te bieden heeft en door de indrukwekkende prestaties van onze schaatsers en gastartiesten. Fantasy on Ice neemt je mee in de wereld van het kunstschaatsen met vermaak, cultuur, spanning en sportiviteit en geeft je een onvergetelijke theatershow ervaring op het ijs.

Details Fantasy on Ice

  • Datum: zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024
  • Aanvang: zaterdag 19:00u, zondag 15:00u
  • Locatie: IJshal Sportcomplex De Meent, Alkmaar
  • Ticketprijs: Zijtribune €15, Hoofdtribune €17,50, VIP €35
  • Kaartverkoop: deenfigureskating.com

Try-Out toegankelijk voor zorginstellingen

Vanwege het grote succes van de voorgaande jaren zijn ook deze keer bewoners en cliënten van zorginstellingen van harte welkom om de Try-Out op vrijdag 11 juli 2024 bij te wonen tegen een gereduceerd tarief. Er wordt rekening gehouden met rolstoelen. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via: tryout@deenfigureskating.com

error: Content is protected !!