Karavaan Festival lanceert op bijzondere locatie’s in de regio

Van 18 tot en met 29 mei is de zevende editie van het Karavaan Festival in de kop van Noord-Holland. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren beleef je bijzonder locatietheater en een theatrale fietsroute. De Karavaan doet o.a. Heiloo, IJmuiden, Alkmaar, Castricum, Zuidschermer, Bergen, Koedijk, Driehuizen en Oterleek aan. Thema van deze editie: Groeiende contrasten.

Dit Noord-Hollandse podiumkunstenfestival brengt je naar de voedselbank, boerderijen, buurthuizen, kerken, de duinen, landgoederen en andere onverwachte plekken. Hier beleef je locatietheater van nationaal gerenommeerde én jonge theatermakers. Er zijn dit jaar maar liefst veertien landelijke premières in regio Alkmaar te beleven.

Dit jaar is er weer de theatrale fietsroute. De route voert je mee langs stad en platteland, met onderweg voorstellingen, expedities en lekker eten & drinken. Het Victoriepark in Alkmaar is dé locatie van een bruisend festivalhart met de naam ‘Yes in My Backyard’, dat Karavaan in co-creatie met poppodium Victorie organiseert. 

Hier geniet je elke dag van livemuziek en terras sessies, tentjestheater, straattheater, hapjes, drankjes en meer. Met blote voetjes in het gras, zon op je gezicht en genieten maar! De kaartverkoop start op 2 april. Kijk op www.karavaan.nl voor meer informatie en tickets.

Foto: Keith Montgomery (aangeleverd)