Karavaan Festival van 18 tot 29 mei

Van Hemelvaart tot en met Pinksteren (18 t/m 29 mei) beleef je in de kop van Noord-Holland bijzonder locatietheater. Thema van deze editie is: Groeiende contrasten.

Het Noord-Hollandse podiumkunstenfestival brengt je naar de voedselbank, boerderijen, innovatieve bedrijven, natuurbegraafplaats, kerken, de duinen, landgoederen en andere onverwachte plekken waar je locatietheater beleeft van nationaal gerenommeerde én jonge theatermakers.

Van 26 mei tot en met 6 juni is Karavaan Festival in Noord-Holland. Van Hemelvaart tot en met Pinksteren beleef je bijzonder locatietheater en een theatrale fietsroute op verrassende plekken in o.a. Alkmaar, Bergen aan Zee, Castricum, Heiloo, Heerhugowaard en de Schermer. Het thema deze editie: Maakbaarheid.

Van 29 mei t/m 6 juni staat de hilarische muziektheatervoorstelling ‘Der Letzte Hollander’ op het porgramma in het historische Ketelhuis van Landgoed Duin en Bosch in Castricum.

Er zijn dit jaar maar liefst vijftien landelijke premières in regio Alkmaar te beleven. Nieuwsgierig? Voor meer informatie, het programma en kaarten kijk je op: www.karavaan.nl

Foto: aangeleverd (Moon Saris)