Oranje Koningsdag 2023 weer terug naar Alkmaar

Op donderdag 27 april 2023 keert Oranje Koningsdag 2023 terug naar Alkmaar. Het evenement dat eerst onder de vlag van SLAM! georganiseerd werd, wordt nu opnieuw leven ingeblazen door de organisaties achter de concerten van o.a. Antoon, Frenna, Boef & Bankzitters en festivals als Free Your Mind, Secret Forest en vele anderen evenementen.

Inmiddels zijn de eerste van vele artiesten aangekondigd. Met o.a. optredens van artiesten als Maan, Kraantje Pappie, La Fuente, Bankzitters, Sam Feldt, Claude én Boef wordt de absolute top van de Nederlandse popmuziek aangevoerd. Op vier verschillende podia kunnen de bezoekers van Oranje Koningsdag genieten van Pop, Dance, Urban, Hardstyle en Freestyle.

Evenemententerrein AFAS Stadion (P8/P9)
Oranje Koningsdag wordt georganiseerd op parkeerplaatsen P8 en P9 nabij het AFAS Stadion. Op deze locatie is maar liefst ruimte voor 20.000 bezoekers en is goed te bereiken met de fiets én het openbaar vervoer. Deze locatie werd eerder al gebruikt door de organiserende partij achter SLAM! Koningsdag.

Preregistratie en kaartverkoop
Tickets voor dit Koningsdag-evenement zijn vanaf dinsdag 28 februari om 19.00 uur beschikbaar. Bezoekers die gegarandeerd willen zijn van hun tickets, kunnen zich vanaf donderdag 23 februari preregistreren via de website. Door dit te doen ontvangen zij op dinsdag 28 februari één uur eerder toegang tot de ticketshop.

Meer informatie over dit evenement en de volledige line-up is te vinden op http://www.oranjekoningsdag.nl en de social media kanalen.