Pizzeria Taormina maakt comeback met Taormina Express

Precies anderhalf jaar nadat restaurant Taormina op de Laat zijn deuren sloot, beginnen dochter Lisa en haar man Salah een nieuw avontuur: Taormina Express.

De gerechten van Taormina weer terughalen, maar dan bij de mensen thuis
Vanuit hun nieuwe pand aan de stationsweg 4 in Alkmaar, waar zij momenteel druk bezig zijn met verbouwen, zullen zij de gerechten van Taormina maken en deze bezorgen, afhalen zal tevens ook mogelijk zijn. In de toekomst zijn er ook plannen om broodjes te maken en bezorgen aan bedrijven.

Papa Raffaele Peluso, en zus Sara zullen uiteraard vaak te vinden zijn om een handje te komen helpen, Raffaele is razend enthousiast en heeft het erg gemist om mensen te verwennen met de heerlijke authentieke Italiaanse gerechten, zoals hij deze bijna 30 jaar lang heeft bereidt vanuit zijn restaurant op de Laat.

De opening
1 juni hopen Salah en Lisa hun deuren te openen, de bekende gerechten die terug zullen komen zijn allemaal volgens traditioneel recept, zoals Raffaele deze maakte ,o.a. de ‘pizza sfiziosa’, met gerookte zalm , gorgonzola en uien, de ‘pizza rusticozze’ , met verse tomaten, rucola en grana. En uiteraard de overheerlijk pasta gerechten, zoals ‘fettuccine al salmone’, een romige lintpasta met zalm. En wat tevens niet mag ontbreken zijn de overheerlijke lasagna, tiramisu en verse stokbrood met kruidenboter.