Roon Staal doet Alkmaar aan tijdens lente tour

ALKMAAR – Singer-songwriter Roon Staal geniet al meer dan 20 jaar bekendheid in binnen- en buitenland door zijn fenomenale tenorstem en prachtige pianospel.Roon zingt prachtige en gevoelige nummers. Inmiddels is zijn 16e album ‘Dreamland’ uit met nieuwe eigen werken zoals het ‘Malawiaanse Gebed’ dat hij schreef voor zijn pasgeboren dochter.

Roon Staal kreeg al op jonge leeftijd een studiocontract aangeboden in Hollywood. Zijn grote muzikale talent werd tevens opgemerkt in 1999 door Art Garfunkel, bekend van het duo Simon & Garfunkel. Hij bracht dat jaar de evergreen ‘Help Me Through The Night’ uit, geschreven door zijn oom Ede Staal. Staal is als geen ander in staat de emotie en het verhaal van elk lied over te brengen aan de luisteraar. Zijn goede vriend Art Garfunkel benoemt dit als volgt: “The extraordinairy talent of Roon Staal, one of the truly great singers in the western world”.

Het concert te Alkmaar vindt plaats op 9 maart a.s. in de Remonstrantse Kerk. Aanvangstijd is 20.00 uur. Kaarten kosten € 22,50 voor volwassenen en € 12,50 voor kinderen en jongeren tot 17 jaar. Voor reserveringen en informatie over andere data op locaties elders in het land vindt u op www.Roonstaal.com

Kaarten kunnen ook worden verkregen via telefoonnummer: 06-154 03 125