Alkmaar / Streekagenda · 8 juli 2024

Save the date: open dag bij Stadswerk072 op zaterdag 7 september

Save the date: open dag bij Stadswerk072 op zaterdag 7 september

Stadswerk072 bestaat 10 jaar en daarom is het tijd voor een feestje. Op zaterdag 7 september openen wij de deuren op onze werf aan de Herculesstraat 71 voor alle inwoners van gemeente Alkmaar.

Wat kun je verwachten?

Weet jij al wat Stadswerk072 en RegioGroen allemaal doen in de openbare ruimte om de gemeente Alkmaar schoon, groen en veilig te houden?

Misschien ken je ons van de gladheidsbestrijding, groenonderhoud en reinigingsploegen? Maar we doen nog veel meer! Van asfaltonderhoud tot steen vervangen voor groen en van het aanleggen van wadi’s tot het plaatsen van straatverlichting. Je kunt al eens een kijkje nemen op onze website bij al onze taakvelden om inspiratie op te doen.

Houd de datum vrij

Ben jij benieuwd naar Stadswerk072 en RegioGroen en wil je alles weten over onze werkzaamheden? Houd dan 7 september alvast vrij in je agenda. Alle afdelingen zullen vertegenwoordigd zijn om te laten zien wat zij allemaal doen en er zullen verschillende leuke activiteiten te doen zijn (ook voor kinderen!).

Meer informatie en programma

De komende weken zullen wij steeds een klein tipje van de sluier oplichten over wat je kunt verwachten! Ook het exacte programma wordt later bekendgemaakt.

error: Content is protected !!