Alkmaar / Sport · 13 juni 2024

Sport Vitaal en Humanitas organiseren gezellige ontmoetactiviteiten deze zomer

Sport Vitaal en Humanitas organiseren gezellige ontmoetactiviteiten deze zomer

Deze zomer bundelen Sport Vitaal, onderdeel van Alkmaar Sport, en Humanitas hun krachten om twee bijzondere ontmoetactiviteiten te organiseren. Gezelligheid en het ontmoeten van nieuwe mensen staan hierbij centraal tijdens deze gratis toegankelijke evenementen. Op 24 juni vindt de eerste activiteit, een wandelpuzzeltocht plaats. Aanmelden kan eenvoudig via Daphne Broere van Humanitas via d.broere@humanitas.nl of 06-10461500.

De eerste ontmoetactiviteit vindt plaats op maandag 24 juni bij Wijkcentrum de Alkenhorst, gelegen aan de Schelfhoutlaan 4 in Alkmaar. De middag begint om 13.30 uur met een kopje koffie of thee, waarna de deelnemers aan een puzzeltocht kunnen deelnemen. Deze activiteit biedt een uitstekende gelegenheid om in een ontspannen sfeer nieuwe mensen te leren kennen terwijl men samenwerkt tijdens een puzzeltocht. Mocht het weer tegenzitten, dan wordt de puzzeltocht vervangen door een sfeervolle quiz binnen. De middag wordt afgesloten met een drankje om 15.30 uur, waardoor er nog meer tijd is om met elkaar in gesprek te gaan.

Op donderdag 1 augustus vindt de tweede ontmoetingsactiviteit, Jeu de Boules, plaats bij ASV Celeritas aan het Klaas Bootpad 8 in Alkmaar.

Deze activiteiten zijn speciaal opgezet om mensen samen te brengen en nieuwe ontmoetingen te stimuleren. Deelname aan beide activiteiten is gratis en staat open voor iedereen. Geïnteresseerden kunnen zich eenvoudig aanmelden via Daphne Broere van Humanitas via d.broere@humanitas.nl / 06-10461500 of via sportvitaal@alkmaarsport.nl  / 06-28510517.

error: Content is protected !!