Vijf spelers van Squash072 actief op NK Squash 

In het Frans Otten Stadion in Amsterdam vond het afgelopen weekend het NK Squash plaats. Van de Alkmaarse club Squash072 namen vijf spelers in verschillende categorieën deel. Erik Mul behaalde het beste resultaat.

In de herencategorie 3 werd hij namelijk vierde. Na de eerste wedstrijd gewonnen te hebben trof hij clubgenoot Robin Haakman in de kwartfinale. Deze werd in het voordeel van Erik beslist en hij werd uiteindelijk dus vierde. Robin bleef daarna winnen en werd vijfde.
 
Geen titelprolongatie voor Voogd
In de herencategorie 4-6 poogden Rick Voogd en Edwin Granneman een greep naar de titel te doen. Rick won in 2020 een NK-titel. Dat lukte dit jaar niet, maar na voornamelijk gewonnen te hebben eindigde hij op een twaalfde plek. Edwin eindigde op plek 23 in het klassement. 

Nieuwkomer
Tot slot deed nieuwkomer Tim Jonker in de herencategorie 7-9 mee. Meerdere van zijn wedstrijden werden pittige vijfsetters. Na alle wedstrijden gespeeld te hebben was plek 12 het maximaal haalbare voor hem.

Competitie
De spelers focussen zich nu op de resterende wedstrijden in de competitie. Een paar teams spelen vrijdag 17 februari thuis bij Squash072 op de Teborchlaan 317. Naar de wedstrijden komen kijken is mogelijk, toegang is gratis.