Vini Amici gaat gewoon door. De namen veranderen maar niet de kwaliteit en de inzet

Stichting Vrienden van de Grote Sint Laurenskerk betreurt het zeer, dat 6 deelnemende wijnwinkels zich hebben teruggetrokken uit het Alkmaars wijnevenement Vini Amici.

We staan aan de vooravond van dit geweldige nieuwe wijnevenement, waarmee de succesformule van de bekende Vriendenbock geëvenaard gaat worden. Gelukkig waren er meer aanvragen dan er aan deelnemers geplaats konden worden, dus de namen veranderen maar niet de kwaliteit en de inzet.

Kom gezellig met je vrienden proeven van verschillende wijnen, bubbels en bijpassende amuses of kleine gerechten; het is een fijne insteek voor een avondje uit. Zeker als je daarbij ook nog eens Alkmaars grootste monument van binnen kunt bekijken. Zoals bij alle evenementen van de Vriendenstichting, komt de festivalopbrengst ten goede van restauraties aan dit bijzondere monument. Ondertussen luister je naar muziek van diverse artiesten en een lokale DJ.

Kaartverkoop
De entreeprijs bedraagt € 15,00 per persoon, dit is inclusief garderobe en een Vini Amici-glas gevuld met bubbels. Na afloop mag het glas mee naar huis genomen worden.

Verdere informatie
Tijdens Vini Amici wordt betaald met muntjes. Deze muntjes worden in de kerk verkocht op een duidelijk aangegeven plaats. Deze munten kunnen zowel met pin als met contanten gekocht worden. Voor het evenement geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Een geldig identiteitsbewijs dient op verzoek getoond te kunnen worden.

Kaartverkoop uitsluitend on-line!

Data:
vrijdag 17 maart – 16:00 tot 23:00
zaterdag 18 maart – 16:00 tot 23:00
zondag 19 maart -14:00 tot 21:00

Klik hier voor tickets.