Alkmaar / Sport · 19 juni 2024

Zomerprogramma voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking

Zomerprogramma voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking

Deze zomervakantie organiseert Stichting Sport-Z twee sportieve activiteiten voor kinderen en jongeren met een verstandelijke beperking. Vrijdag 26 juli (10.00-12.00 uur) kunnen zij meedoen aan het beach avontuur op sportcomplex Vaart waarbij ook het drakenbootvaren en beachvolleybal op het programma staat. Vrijdag 2 augustus (10.00-12.00 uur) beleven de deelnemers een zomers avontuur in sportcomplex De Meent, met sporten als atletiek en BMX. De kosten bedragen € 5,- per activiteit, aanmelden kan via www.sport-z.org/ontour 

Sport-Z vindt dat sporten en bewegen toegankelijk moet zijn voor íedereen, ook als je een verstandelijke beperking hebt. Daarom introduceert zij deze zomervakantie Sport-Z On Tour, leuke sportdagen waar een plezierige succeservaring voorop staat. 

Bij sportcomplex de Vaart (tegenover het voetbalcomplex van VV Kolping Boys) staan leuke spelletjes klaar, maar ook beachvolleybal en drakenbootvaren maken deel uit van het programma. In de Meent staan de luchtkussens uitgestald en kan iedereen van elk niveau atletiekonderdelen uitproberen en op de BMX-fietsjes stappen.  

Aanmelden kan via www.sport-z.org/ontour. Betalen gebeurt op de dag zelf. Wie eerst meer informatie wil kan contact opnemen met Jelle Zuijdam, via j.zuijdam@sport-z.org of 06-34168901. 

error: Content is protected !!