Alkmaar / Sport · 9 juli 2024

Zomervakantie vol sportactiviteiten in Alkmaar

Zomervakantie vol sportactiviteiten in Alkmaar

De Sportregisseurs van Alkmaar Sport hebben een breed scala aan leuke en sportieve activiteiten gepland voor de kinderen tijdens de zomervakantie. Naast de altijd populaire dreumesinstuif, dit keer buiten, kunnen kinderen nu ook uitkijken naar een Outdoor Sportdag met verschillende clinics van lokale verenigingen. Een volledig overzicht van alle activiteiten is te vinden op www.alkmaaractief.nl, waar je je ook kunt aanmelden.

Met de zomervakantie in zicht organiseren de sportregisseurs diverse activiteiten voor de jeugd. Enkele hoogtepunten zijn de Outdoor Sportdag (6 t/m 14 jaar) op zaterdag 20 juli, de Tienkamp (6 t/m 12 jaar) op woensdag 24 juli, het Beach Volleybaltoernooi (7 t/m 12 jaar) op donderdag 25 juli, de Obstakel Run (8 t/m 14 jaar) op vrijdag 26 juli, de Outdoor Dreumesinstuif (1 t/m 5 jaar) op vrijdag 23 augustus en de Dreumesinstuif (1 t/m 5 jaar) in de Rijp op woensdag 28 augustus.

Daarnaast organiseren ook andere sportaanbieders in Alkmaar diverse activiteiten waar de jeugd aan mee kan doen. Het complete aanbod is te vinden op www.alkmaaractief.nl, die regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe activiteiten.

error: Content is protected !!