Bergen · 12 juli 2023

De Beeck in de zomer 7 dagen per week geopend

De Beeck in de zomer 7 dagen per week geopend

In de zomervakantie, van zaterdag 22 juli t/m zondag 3 september, is zwembad De Beeck zeven dagen per week geopend. Op het programma staan zomerzwemles, vrijzwemmen, banenzwemmen en een wekelijkse thema-avond voor de jeugd op vrijdagavond.

Deze zomer organiseert zwembad De Beeck zomerzwemlessen. Zowel het volgen van een groepsles als een privéles voor het A-, B- of C-diploma is mogelijk. Ook kinderen die geen zwemles volgen bij De Beeck of daar op de wachtlijst staan zijn van harte welkom om deel te nemen. De lessen vinden plaats in de eerste twee weken en de laatste week van de zomervakantie op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagochtend.

Vrijzwemmen
In de zomervakantie is De Beeck iedere dag met beide baden geopend voor vrijzwemmen. Er ligt voor kinderen een variatie aan speelmateriaal in het bad.

Op vrijdagavond staat wekelijks de thema-avond op de agenda. Deze avond worden beide baden geopend voor kinderen tot 13 jaar. De ene week met een gezellige disco, de andere week met een film. En altijd is er de mogelijk om lekker te zwemmen en spelen met banden en planken in het bad. Tijdens de thema-avond is een A-diploma verplicht.

Banenzwemmen
Voor banenzwemmers is het 25-meterbad geopend op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Aan de conditie werken of lekker rustig baantjes zwemmen is deze avonden allebei mogelijk. Er liggen 5 banen in het bad waarbij elke zwemmer een eigen tempo kan uitkiezen.

Meer informatie

Meer informatie over de openingstijden en tarieven is te vinden op de website van De Beeck, www.debeeck.nl/zomervakantie.

error: Content is protected !!