Bergen · 12 juni 2024

Veteranenmiddag 22 juni voor Bergense veteranenbe

Veteranenmiddag 22 juni voor Bergense veteranenbe

Op zaterdag 22 juni 2024 organiseert de gemeente Bergen een veteranenmiddag voor onze veteranen. De bijeenkomst is van 15.30 tot 18.00 uur in Restaurant Studlers, Breelaan 26 te Bergen. 

Het is actueler dan ooit: oorlog en de gevolgen daarvan. Er zijn misschien wel meer brandhaarden in de wereld dan we ons kunnen voorstellen. Om de mannen en vrouwen te eren die voor ons ooit de strijd zijn aangegaan is er de Landelijke Veteranendag.

Ook lokaal hebben we aandacht voor onze veteranen: de Bergense Veteranenmiddag is op zaterdag 22 juni en vindt plaats voorafgaand aan de landelijke Veteranendag op 29 juni in Den Haag.

“Ook in de mooie gemeente Bergen willen we dit jaar weer onze erkenning en waardering laten blijken voor onze veteranen in dienst van de vrede, nu en in het verleden”, aldus burgemeester Lars Voskuil.

Voor alle veteranen

Veteranen die in de gemeente Bergen wonen zijn van harte welkom. Veteranen die zijn geregistreerd bij de Stichting Veteraneninstituut in Doorn hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen.

Bent u oorlogsveteraan, maar niet geregistreerd bij de Stichting Veteraneninstituut? Dan bent u ook van harte welkom met uw introducee (partner, begeleider). Dit geldt ook voor veteranen die nog in actieve dienst zijn.

De Veteranendag is speciaal voor al die helden die voor ons in het belang van de vrede strijden en hebben gestreden overal ter wereld.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden bij Marion Tromp, kabinetszaken gemeente Bergen via 088 909 70 73 of mariontromp@debuch.nl. Als u vragen heeft, dan kunt u ook contact opnemen met Marion Tromp.

error: Content is protected !!