Afsluiting fietstunnel Nauertogt onder Schagerweg (N245) Broek op Langedijk

De provincie Noord-Holland voert onderhoud uit aan de fietstunnel op de kruising Schagerweg (N245) met de Nauertogt in de gemeente Dijk en Waard.

Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is de fietstunnel van maandag 13 maart tot en met dinsdag 21 maart 2023 afgesloten. (Brom)fietsers worden omgeleid.  Om de veiligheid van zowel de werknemers als de (brom)fietsers te borgen is het nodig de fietstunnel volledig af te sluiten. Op woensdag 22 maart is de fietstunnel weer te gebruiken.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden kunnen (brom)fietsers via het Dijk- en Waardpad, Fideliostraat, Daalmeerpad naar de fietstunnel ‘Daalmeer’ onder de  Schagerweg (N245) en via de Vronermeerweg naar de Nauertogt rijden. Deze omleidingsroute geldt voor het verkeer in beide rijrichtingen. 

(Brom)fietsers die vanuit de richting van Geestmerambacht naar Broek op Langedijk rijden kunnen gebruik maken van de omleiding via het Winterpad, de Wagenweg naar fietstunnel ‘Wagenweg’ onder de Schagerweg (N245) en via de Veertweg naar de Nauertogt rijden.

Werkzaamheden

In opdracht van de provincie Noord-Holland voert gebiedsaannemer BAM/Krinkels/Equans de werkzaamheden aan de fietstunnel bij de Nauertogt uit. De gebiedsaannemer reinigt de fietstunnel, herstelt betonschade en brengt een nieuwe coating aan. 

Meer informatie

Met vragen kunnen weggebruikers en omwonende contact opnemen met het servicepunt van de provincie via telefoonnummer: 0800 0200 600 (gratis) of per e-mail: servicepunt@noord-holland.nl. Op de hoogte blijven van de werkzaamheden? Volg dan de regionale Facebookpagina (@AlkmaarNH).