Uit Je Bak Festival gaat door

De kogel is door de kerk. Uit Je Bak Festival 2023 gaat door! Afgelopen vrijdagavond is in een vergadering met het bestuur veel vertrouwen gewekt. Het blijkt dat de acties om sponsors en donaties te krijgen voldoende zijn om voor dit jaar Uit Je Bak te redden.

Wel blijft het mogelijk om een donatie te doen of als sponsor je te melden. Immers, het bedrag om alle basiszaken te betalen is bereikt, we willen zo veel meer voor jullie doen! Kort gezegd: meer geld betekent op dit moment, meer festival! Het blijft dus mogelijk om te doneren via de acties zoals die via voordekunst!

Inmiddels is in het afgelopen weekend de huidige inventaris van het festival bekeken en, na 3 jaar in de opslag, blijkt dat deze op de eerste blik nog best goed is! In de loop van volgende week zullen we via onze sociale media en website meer acts van onze line up bekend maken!
Uit Je Bak Festival is dit jaar op zondag 30 juli

en is gratis toegankelijk in het Willem de Rijkepark in Castricum. Kijk voor meer informatie en over hoe jij een bijdrage kunt doen op www.uitjebak.nl