Bergen · 17 juli 2023

PrutsHubmiddag: prutsen met robots

Hoe werken robots eigenlijk, wat kunnen ze en hoe kun je ze eigenlijk programmeren? Tijdens deze middag in de bibliotheek in Bergen probeer je allerlei robots en apps uit waarmee je leert programmeren!

Deelnemen
Meedoen? Kom in de zomervakantie naar de bibliotheek in Bergen (Dreef 1) op dinsdagmiddag 25 juli van 14.00 uur tot 15.30 uur. De workshop is voor kinderen vanaf 7 jaar. Deelname bedraagt € 7,50. Bibliotheekleden krijgen € 2,50 korting. Aanmelden kan op www.bknw.nl/agenda of bij de klantenservice in de bibliotheek.

PrutsHub
Een bibliotheek is tegenwoordig veel meer dan een plek waar je boeken kunt lenen. De PrutsHub is een plek in de bibliotheek in Heerhugowaard en vanaf vrijdag 3 maart ook in De Mare waar kinderen en ouders spelenderwijs kunnen kennismaken met programmeren. Het is een ruimte waar iedereen van 0 tot 100+ jaar naar binnen kan lopen en allerlei digitale materialen kan uitproberen. Van Augmented Reality tekeningen naar programmeerbare robots naar 3D ontwerpen. In de schoolvakanties brengt Bibliotheek Kennemerwaard de PrutsHub ook naar een vestiging dichtbij jou in de buurt.

error: Content is protected !!