Bezoek het GeheugenPlein in Heiloo

Zaterdag 11 maart kun je van 10.00 uur tot 14.00 uur kan je langskomen op het GeheugenPlein. Een actieve beurs in het Trefpunt Heiloo over alles wat met het geheugen te maken heeft.

Er zijn verschillende activiteiten. Zo kun je plaatsnemen in het minitheater voor een doorlopend programma met korte filmjes o.a. over de uitleg over de werking van de hersenen en een presentatie uit het collectieve geheugen van Heiloo. Ook kan je meedoen aan braingym of hersenspinsels.

Je kunt terecht voor informatie over ondersteuning, veiligheid, slimme hulpmiddelen en het fithouden van je hersens. Stel uw vragen aan medewerkers van Geriant of het Sociaal Team of bekijk de mogelijkheden voor contact en zorg op afstand, GPS en personenalarmering.

Ook is er een verkoop van tweedehandslegpuzzels waarbij de opbrengst gaat naar Vrienden van het Ouderenwerk. Je kan om 12.00 uur meedoen met een 3-gangen Vergeet me niet Lunch. De kosten hiervoor bedragen 7,50 euro p.p. Aanmelden verplicht, via info@trefpuntheiloo.nl of 072 5331297.

Er valt die dag dus genoeg te beleven. Kijk voor het complete aanbod en adres op www.trefpuntheiloo.nl/nieuws

Foto: Andrea Piacquadio