13 mei bierproeverij Koedijk: Lentebok editie

Na het succes van de eerste bierproeverij in november vorig jaar, komt de Bierproeverij Koedijk terug! Op zaterdag 13 mei vind de ”Bierproeverij Koedijk: Lentebok editie” plaats in Ontmoetingscentrum De Rietschoot. Lokale bierbrouwerijen zullen tijdens deze gezellige dag hun (voorjaars) bieren aan je serveren. Naast het proeven van verschillende speciaal bieren, kun je je laten informeren over het brouwproces en de ingrediënten.

Van 15:00 tot 22:00 ben je welkom om te proeven en je passie voor bier met elkaar te delen!

De volgende brouwerijen zullen aanwezig zijn:

Astronaut
Brouwerij Egmond
Callantsoger Bier
De Die
Holevoort
Kneiter

Hoe werkt het:
Je betaalt een entreeprijs van €20,00 p.p.(voorverkoop) of €22,50 (aan de deur).
Via betaalformulier kun je je entree aanschaffen.
Bij binnenkomst krijg je een bruikleenglas en 4 consumptiemunten, dit zit bij de entreeprijs inbegrepen. Deze munten kun je bij alle brouwers besteden. Ook verkopen wij losse consumptiemunten voor €3,00 per stuk, deze zijn zowel bij de brouwerijen, als bij de bar (tapbier) te besteden. Bij de aanwezige spoelbakken kun je je glas omspoelen zodat elke smaak tot zijn recht komt. Aan de bar kun je een gerechtje bestellen en zijn er kleine versnaperingen (frituur, tosti’s en borrelplankje) te koop. Onder de 18 jaar geen toegang, neem een geldig ID of paspoort mee. Naar aanleiding van de feedback van vorige keer, zal er GEEN live muziek aanwezig, maar enkel achtergrondmuziek.

Toegang:
Je toegang/bierglas+munten is op naam gereserveerd en bij vermelding van de doorgegeven namen (onderstaand formulier) op de dag zelf (13 mei) heb je toegang tot de bierproeverij. Wij werken dus NIET met toegangskaarten. Wij kunnen je wel om je betaalbevestigingsmail vragen ter extra controle.

Heb je vragen of problemen m.b.t. betalingen? Stuur dan even een mailtje naar scw@rietschoot.nl.