De grootste spinningmarathon van Nederland, Spin For Life, nu van start!

Onder luid applaus van de aanwezigen is de grootste spinningmarathon van Nederland ooit gestart. De kick-off van het landelijke event vond plaats op de centrale locatie in SportCity Wibautstraat Amsterdam en werd afgetrapt door host Spin for Life Tim Senders, directeur Fight cancer Stefanie Rootselaar, SLAM!-dj Martijn La Grouw en profvoetballer Ralf Seuntjens (v.l.n.r). 2100 deelnemers gaan tot middernacht in 27 SportCity Clubs spinnen op de beats van SLAM! om zo geld op te halen voor Fight cancer. Spin for Life is live te volgen op de radio, via SLAM! TV en de digitale schermen van Global Media & Entertainment. 

SLAM!-dj Anoûl Hendriks, arts & onderzoeker Jeffrey van Putten en Clubmanager SportCity Jet van Houdt zijn fietsend naar de centrale locatie in SportCity Wibautstraat Amsterdam gekomen om het spreekwoordelijke wiel over te dragen.

De eerste spinners zijn van start

Om alle deelnemers nog een laatste zetje te geven, kan iedereen een donatie doen via een Tikkie. Meer informatie over Spin for Life: www.fightcancer.nl/spinforlife
Meer informatie over het onderzoek: www.fightcancer.nl/event/spin-for-life-2023#onderzoek