Noord-Holland · 21 juni 2024

LEGO Masters komt naar de Zeepkistenrace in Wijk aan Zee!

LEGO Masters komt naar de Zeepkistenrace in Wijk aan Zee!

Voor de opname van het populaire tv-programma LEGO Masters, doet LEGO dit jaar mee aan de Zeepkistenrace in Wijk aan Zee.

Unieke race met LEGO-auto’s

Vanaf donderdag 20 juni 2024 zijn de bouwers van de LEGO al druk bezig op de dorpsweide  met het opbouwen en testen van hun creaties

Vanaf 17:30 uur zullen alle voertuigen van LEGO de tocht beginnen vanaf de dorpsweide naar het startpunt bij strandopgang bij hotel Sonnevanck. Rond de klok van 18:00 uur klinkt het startschot voor deze unieke race.

LEGO-steentjes voor het publiek

Nadat alle voertuigen zijn gefinisht, zal de baan vrijgemaakt worden van de LEGO-steentjes. Deze zullen dan in het publiek worden geplaatst en zijn daarna vrij voor de bezoekers om mee naar huis te nemen.

De start van de reguliere race is om 18.00 uur bij de strandopgang ter hoogte van hotel Sonnevanck. De dappere coureurs storten zich dan met hun zelfgebouwde creaties van de duinen af de Zwaanstraat in, op weg naar eeuwige roem en de felbegeerde eerste prijs van onder andere € 150,-. En zeg nou zelf, met de huidige prijzen is dat nog eens een mooi meegenomen extra!

Een avond vol spanning, sensatie en gezelligheid

De Zeepkistenrace van Wijk aan Zee is meer dan alleen een race. Het is een bruisend evenement voor het hele gezin. Terwijl de coureurs alles uit hun kist halen om de finish te halen, kan het publiek genieten van karaoke in taverne het Boegbeeld en zal in Hotel Sonnevanck  de wedstrijd van het Nederlands elftal te zien zijn.

Maar ook de lekkere hapjes en drankjes en een gezellige sfeer zal niet ontbreken in de Zwaanstraat in Wijk aan Zee.

Kortom er is genoeg te doen tijdens en na de race.

Noteer de datum!

21 juni 2024

17.30 uur

Start bij strandopgang Sonnevanck, finish in de Zwaanstraat.

De toegang is gratis.

Dus kom naar Wijk aan Zee en beleef de sensatie van de Zeepkistenrace!

error: Content is protected !!