Emilie uit België zoekt gastgezin

REGIO – Eind augustus 2023 is het voor Emilie zover. Zij komt naar Nederland. Een moedige stap op weg richting volwassenheid en een lang gekoesterde droom.  

Emilie gaat een trimester meedraaien in het voortgezet onderwijs in Nederland en wil graag wonen bij een gastgezin. Emilie kijkt er enorm naar uit en wil graag onze Nederlandse cultuur en mentaliteit leren kennen.

Er is alleen één probleem voor haar, zij heeft nog geen gastgezin. Zonder gastgezin mag zij niet naar Nederland komen. Zo leert zij dus niets van hoe wij in Nederland met elkaar omgaan of hoe lekker haring en drop is. 

Daarom de vraag: “Bij welk gastgezin mag de vriendelijke en grappige Emilie tot november 2023 komen wonen?” Emilie is vriendelijk, nieuwsgierig, grappig en verstandig. Haar interesses zijn: hockey, lezen, mensen ontmoeten, shoppen en reizen. Zij woont liever niet in huis met dieren.

jullie Emilie een warm thuis bieden? Neem dan contact op met het High School Holland team via 085 222 48 10 of highschoolholland@travelactive.org. Een foto van haar is te zien via de link: www.travelactive.nl/emilie-uit-belgie.

Op de website www.travelactive.nl/high-school-holland vind je meer informatie over wat gastgezin zijn inhoud. 

Foto: aangeleverd