Zaterdag 17 juni Castricum UIT Festival

Op zaterdag 17 juni vindt in en om Geesterhage en Geesterduin voor de tweede keer het Castricum UIT Festival plaats. Een mix van een cultureel festival èn een art & craft UITmarkt, waar meer dan 40 cultuurmakers, verenigingen, muzikanten en kunstenaars zich presenteren.  

GROTER FESTIVALTERREIN: GEESTERHAGE & GEESTERDUIN

Dit jaar wordt het festivalterrein nog groter dan vorig jaar. Creatief en cultureel centrum Geesterhage en het winkelcentrum Geesterduin hebben de handen ineen geslagen en samen vormen zij deze gehele dag het kloppende, culturele hart van Castricum aan de Geesterduinweg. Bezoekers kunnen de hele dag, van 10:30 tot 18:00 uur, genieten van diverse talenten op 3 verschillende podia.

NIEUW:  art & craft-markt

Dit jaar wordt de UITmarkt uitgebreid met een art & craft-markt waar je als bezoeker langs de vele marktkramen kunt struinen waar kunstenaars, creatieven en ook makers van duurzame en eigen gemaakte producten hun werk en producten presenteren en/of te koop aanbieden. Zoals bijvoorbeeld:  keramiek – schilderijen – illustraties – hout – glas – sieraden –  textielwerk – papergoods – droogbloemen – fotowerk etc.

PREVIEW NIEUW THEATERSEIZOEN

Direct aansluitend aan het dagprogramma is er in het Theater Koningsduyn van 18:00 tot 20:00 een exclusieve preview show te zien van enkele previews van optredens en concerten van het nieuwe theaterseizoen. 

Kortom: kom zaterdag 17 juni naar het Castricum UIT Festival en geniet!

Het nieuwe programma is volop  in de maak en zal eind mei worden gepubliceerd. Houdt daarom deze site in de gaten!

Wil je optreden op 1 van de 3 podia, of wil je een kraam huren op de art & craft-markt, meld je dan snel aan. Ga hiervoor naar de pagina: Aanmeldingsformulieren 2023!