Schagen · 25 juni 2024

Atletiekvereniging Nova en Stichting Balletschool Schagen ontvangen donatie van € 1000 uit het Univé Ledenfonds

Atletiekvereniging Nova en Stichting Balletschool Schagen ontvangen donatie van € 1000 uit het Univé Ledenfonds

Schagen, 27 juni 2024 – Univé Schagen heeft onlangs namens het Univé Ledenfonds twee waardecheques van € 1000 uitgereikt aan twee lokale goede doelen.

In de maand april konden inwoners van de regio Schagen hun stem uitbrengen op een lokaal goed doel naar keuze. Uit alle aanmeldingen kwamen Atletiekvereniging Nova en Stichting Balletschool Schagen als winnaars uit de bus.

Namens Atletiekvereniging Nova namen jeugdtrainer Mattis en voorzitter Isabelle Brus de cheque in ontvangst van Peter van Duineveld van Univé Schagen. ”Een van onze jeugdtrainsters attendeerde ons op de actie. Vervolgens heeft zij ook van alles in gang gezet,” vertelt voorzitter Brus. ”We vinden het dan ook vanzelfsprekend om de donatie te gebruiken voor onze jeugdafdeling. We kunnen bijvoorbeeld activiteiten organiseren of nieuw oefenmateriaal aanschaffen voor onze jonge atleten. Dit zullen we in overleg doen met de jeugdtrainers zelf, zij weten immers het beste wat er nodig is!”

Over Univé Ledenfonds
Als verzekeraar zonder winstoogmerk staat Univé Schagen dichtbij haar leden. Dit maakt zij met het Univé Ledenfonds concreet door lokale goede doelen, verenigingen en maatschappelijke instanties te ondersteunen. Initiatieven die ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken en voldoen aan de voorwaarden, kunnen een aanvraag indienen via www.univeledenfonds.nl.

error: Content is protected !!