Kofferbakmarkt in Schoorl gaat 1 april weer van start

Vanaf 1 april vind je weer elke zaterdag een gezellige kofferbakmarkt op het terrein aan de Sportlaan in Schoorl. Met de voordeligste koopjes, de leukste activiteiten en de gezelligste mensen! Zet ze alvast in je agenda. Je bent van harte welkom tussen 9:30 en 16:00 uur. Het adres is de Sportlaan 7 in Schoorl. Gratis toegang. Kortom: Een plaats waar je lekker kan rondsnuffelen en allerlei producten tegen een relatief lage prijs kan kopen.

Maak een beleving van gezellig shoppen!
Ieder jaar komen particulieren naar Duindorp Schoorl om hun volle kofferbakken om te toveren tot een unieke marktplaats naast hun auto.
Elke week is er een nieuw thema met leuke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een podium voor jong talent of workshops en demonstraties van bijvoorbeeld de autocross, een brandweerman of een boswachter. Dat allemaal in een prachtige natuurlijke omgeving en met gratis toegang voor bezoekers.

Hondsbossche Events
Het organiseren van de kofferbakmarkten wordt door onze marktmeesters op een eigen, ontspannen en positieve manier verzorgd, want gezelligheid gaat voor alles. Er wordt veel zorg voor gedragen dat er altijd een grote diversiteit aan kramen is en daarmee veel keuze in artikelen. Natuurlijk zijn duidelijke regels en goede samenwerking met de gemeente en omwonenden hierbij wel een belangrijke leidraad om alles ook vloeiend en gezellig te laten verlopen.

Wil je als ook spulletjes verkopen? Reserveer dan een plekkie. Hiervoor kan je naar de website www.kofferbakmarktschoorl.nl of bel naar Nico 06-16263395. Er is een kofferkar en er zijn ook toiletten.