Heiloo / Streekagenda · 30 juni 2024

Kermis in Heiloo dit jaar van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli

Kermis in Heiloo dit jaar van donderdag 4 tot en met zondag 7 juli

De kermis is vanaf donderdag 4 juli 2024 weer terug in Heiloo! Op het evenemententerrein aan de Omloop worden allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldige kermis van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Heiloo 2024.

Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Kermis Heiloo 2024

Van 4 t/m 7 juli 2024 is het weer tijd voor kermis Heiloo! De jaarlijkse kermis in Heiloo belooft vier dagen lang plezier en vermaak voor jong en oud. Het dorp, vooral het evenemententerrein aan de Omloop en de horeca aan de Heerenweg worden weer omgetoverd tot een waar feestterrein met attracties, spelletjes en lekker eten en drinken.

De kermis is een traditie die al jarenlang door de lokale bevolking en bezoekers wordt gekoesterd en staat bekend om de gezellige sfeer en het uitgebreide aanbod. Of je nu houdt van spannende attracties of liever geniet van een suikerspin, de kermis in Heiloo is voor iedereen!

Kermis Heiloo openingstijden

De kermis in Heiloo is geopend van donderdag 8 t/m zondag 7 juli 2024. De openingstijden van kermis Heiloo zijn als volgt:

  • Donderdag 4 juli 2024 | 13.30 – 00.00 uur
  • Vrijdag 5 juli 2024 | 13.30 – 00.00 uur
  • Zaterdag 6 juli 2024 | 13.30 – 00.00 uur
  • Zondag 7 juli 2024 | 13.30 – 22.30 uur

Programma

De kermis in Heiloo heeft ook dit jaar weer een uitgebreid programma. Zo is er op 4 juli een Hollandse Avond bij Café de Wit. Dit artikel zal nog worden aangevuld met andere evenementen tijdens de kermis in Heiloo.

Attracties

De kermis in Heiloo biedt een breed scala aan attracties die jong en oud gegarandeerd zullen vermaken. Voor de durfals zijn er de spectaculaire thrillrides zoals de Royal King en de Breakdance. Voor degenen die het liever wat rustiger aan doen, zijn er de klassieke draaimolens en de rupsbanen.

Ook zijn er talloze spelletjes waar je je vaardigheden kunt testen en leuke prijzen kunt winnen. Daarnaast biedt de kermis een grote variëteit aan eten en drinken, van suikerspinnen en popcorn tot poffertjes en hotdogs. Kortom, er is voor ieder wat wils op de kermis in Heiloo!

error: Content is protected !!