Nieuws uit je eigen regio!
Nieuws uit je eigen regio!

PostaanZee zoekt nieuwe vrijwilligers

Draaien weer volop met activiteiten

Het voormalige VVV-kantoor aan de Voorstraat 82a in Egmond is de bruisende behuizing van PostaanZee. Een plek voor educatie, recreatie, creativiteit en vooral gezellig samenzijn.

Heel veel mensen hebben inmiddels de weg naar PostaanZee gevonden. Er is dan ook een keur aan activiteiten, zoals spelletjes, muziek, wandelen, taalcafé voor anderstaligen, fietsen, yoga, bingo, lezingen, kaarten maken, digitaal spreekuur, kookavonden enz. Eigenlijk te veel op te noemen. Maar ook gewoon even naar binnen lopen voor een praatje met koffie en de krant behoort tot het dagelijkse beeld.

Dankzij de inzet van alle vrijwilligers kan dit zo bestaan en is PostaanZee geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.30 t/m 16.30 uur.
Maar PostaanZee blijft altijd op zoek naar nieuwe mensen die activiteiten willen organiseren, gasten willen ontvangen of een klusje willen doen.
Daarom nodigt PostaanZee eenieder uit die interesse heeft om wat vrijwilligerswerk te doen voor haar organisatie. Stap eens binnen of stuur een e-mail voor een eerste contact. Iedereen kan een bijdrage leveren en iedereen is van harte welkom. Kijk ook op www.postaanzee.nl.

Foto’s (aangeleverd)

PostaanZee is op zoek naar nieuwe vrijwilligers om alle activiteiten te kunnen blijven begeleiden.