Nieuws uit je eigen regio!
Nieuws uit je eigen regio!

Showman’s Fair Alkmaar 2021

ALKMAAR – Op 20, 21 en 22 augustus is SHOWMAN’S FAIR ALKMAAR met de derde editie in de Alkmaarderhout. KOMT DAT ZIEN! Drie dagen lang theater, muziek, dans, film, cabaret, circus, (woord)kunst en bijzondere acts op een sfeervol festivalterrein in de Alkmaarderhout.

Beleef dé opening van het komende Alkmaarse cultuurseizoen en optredens van aanstormende en talentvolle artiesten. Dit alles aangevuld met heerlijk eten, hapjes en drankjes aan lange tafels, in een van de mooiste parken van Alkmaar. Een smaakvolle cultuursensatie voor grote en kleine mensen. Everybody is a showman!

PROGRAMMA
Showman’s Fair Alkmaar bestaat uit vier festivalpakketten:
– Showman’s Lunch
– Showman’s Familiemiddag
– Showman’s Diner
– Showman’s Late NightLaat je geheel cultureel verantwoord in de watten leggen. Onze flamboyante presentatoren wijzen je de weg. Je hoeft alleen nog maar te kiezen welk programma bij je past.

KAARTEN
Kaarten zijn vanaf vrijdag 25 juni om 17.00 uur verkrijgbaar via de nieuwe website op: https://showmansfairalkmaar.nl/kaarten/. Hier vind je ook het programma. (Het ticketsysteem verloopt via Podium Victorie)

Dé opening van het komende cultuurseizoen met medeprogrammering van: Podium Victorie, Theater De Vest, Kunstuitleen Alkmaar, Regionaal Archief Alkmaar, Filmhuis Alkmaar, Stedelijk Museum Alkmaar, Karavaan, Artiance | centrum voor de kunsten, Bibliotheek Kennemerwaard/ ABCHuis.Showman’s Fair is een initiatief van de oprichter van theaterfestival De Parade, Terts Brinkhoff.

Festival organisatie SMF Alkmaar: Stichting Dynamiek Fantastiek i.s.m. Firma Traktor en St Uit-In-Alkmaar.Mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Alkmaar, Uit-In-Alkmaar, Victoriefonds, Stimuleringsfonds Alkmaar, Prins Bernhard Fonds.