Nieuws uit Alkmaar en de regio!
Nieuws uit Alkmaar en de regio!

Verenigingen in Koedijk en Daalmeer organiseren sportaanbod voor kinderen uit de wijk

De kinderen uit Koedijk en Daalmeer kunnen deze meivakantie meedoen aan leuke gratis sportactiviteiten in hun eigen wijk. Op zaterdag 1 mei organiseert SV Koedijk in samenwerking met de sportregisseur van Alkmaar Sport een sport en speldag voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Op donderdag 29 april en dinsdag 4 mei kunnen kinderen van 8 t/m 14 jaar meedoen aan een sportmiddag met sportclinics bij Sportpark Groene Voet, waarbij de sportregisseur samenwerkt met CSV Celeritas, SI Tom v/d Kolk en TPC Daalmeer.

Sport en speldag SV Koedijk

Zaterdag 1 mei kan je meedoen aan een leuke sport- en speldag op het sportcomplex van SV Koedijk aan de Saskerstraat. Kinderen van 8-10 jaar sporten van 10.00 tot 12.00 uur, en van 13.00-15.00 uur zijn de kinderen van 11 en 12 jaar aan de beurt. Deelname is gratis maar aanmelden is wel nodig, dit kan via www.alkmaarsport.nl/sportenspel.

Sportmiddag Groene Voet

Op donderdag 29 april en dinsdag 4 mei kunnen kinderen van 8-14 jaar meedoen aan een leuke sportmiddag bij Sportpark Groene Voet aan het Klaas Bootpad. Deze middag van 14.00-16.00 uur volg je clinics judo, show dans, padel, korfbal en karate. Deelname is gratis maar aanmelden is wel nodig, dit kan via www.alkmaarsport.nl/groenevoet.

De activiteiten vinden buiten plaats en ouders mogen niet blijven kijken. Kinderen die met het tegoed op hun AlkmaarPas willen betalen kunnen contact opnemen met sportregisseur Yuri via y.cornelisse@alkmaarsport.nl.