Nieuws uit je eigen regio!
Nieuws uit je eigen regio!

Voormalige drukkerij transformeert tot Indoor Beach Alkmaar

Vlakbij het voetbalstadion van AZ in Alkmaar is de centraal gelegen en in een gaaf industrieel pand gevestigde evenementenhal Indoor Beach Alkmaar te vinden. Deze indoor strandlocatie is vanaf 1 oktober de perfecte plek voor sportieve bedrijfsuitjes in combinatie met bijvoorbeeld een lunch, diner of barbecue en tevens zeer geschikt als vergaderlocatie.

De eigenaren Mike Bosman en Wim Kingma vertellen: “In ieder bedrijf en in ieder team is er weleens de behoefte om samen iets te ondernemen. Teambuilding, creatieve sessies of gewoon even gezellig met elkaar. Van een Expeditie Robinson-achtige activiteit tot Escape Rooms en van darten tot beachvolleybal en beachtennis. Bij Indoor Beach Alkmaar heb je de keuze uit verschillende teamuitjes: van sportief of creatief tot educatief. Welk teamuitje je ook kiest: Indoor Beach Alkmaar brengt jullie dichter bij elkaar. Combineren kan natuurlijk ook! Sluit de dag af met een borrel of heerlijk diner naar keuze.”

Goed weer
Bij Indoor Beach Alkmaar is het 365 dagen per jaar gegarandeerd goed weer. Bosman: “Succes is daarom verzekerd. Onze sportieve teamuitjes zijn bovendien ook te boeken in combinatie met een vergaderarrangement. En natuurlijk kunnen alle programma’s geheel worden ingericht naar de wensen van de klant. Ook vanwege de gratis parkeerplaatsen is Indoor Beach Alkmaar dé locatie voor ieder zakelijk evenement.”

Momenteel wordt er nog hard gewerkt in de voormalige drukkerij van het Noordhollands Dagblad. De grootscheepse verbouwing moet op 1 oktober klaar zijn. Over een tijdje zal het zand voor de beachvelden worden aangevoerd. Bosman en Kingma lichten toe: “Een indoorhal met deze faciliteiten is er nog niet in Alkmaar of omgeving. De dichtstbijzijnde is in Aalsmeer. Dit project loopt voor ons inmiddels zo’n twee jaar. Het pand stond al een tijdje leeg en is van de gemeente Alkmaar. Die wilde er iets moois ontwikkelen en daar is het plan voor De Drukkerij – een creatieve broedplaats voor verschillende bedrijven – uit gekomen. Het is een heel groot pand van zo’n 13.000 vierkante meter waarvan wij er met Indoor Beach Alkmaar 900 in gebruik nemen. Als buren krijgen we bijvoorbeeld kunstenaars, een tattooshop, een theater en een indoor skate- en freerunpark.”

Zakelijke events
Bosman en Kingma zien het helemaal zitten: “We richten ons op een brede doelgroep. Van particulieren tot scholen en van vrijgezellenfeestjes tot bedrijven. Voor zakelijke events is de locatie ook in zijn geheel af te huren. Maar je kunt hier ook voor een bedrijfsuitje in combinatie met een vergadering terecht. Veel bedrijven vinden het namelijk fijn om rond een vergadering of bespreking even wat anders te doen. Nou, dan kun je jezelf hier prima uitleven.”

Bron: Greater Venues