Noord-Holland / Zaanstad · 27 juni 2024

Nieuwe asfaltlaag voor Ned Benedictweg (N514) en Samsonweg in Zaanstad

Nieuwe asfaltlaag voor Ned Benedictweg (N514) en Samsonweg in Zaanstad

Het asfalt op de Ned Benedictweg (N514) en Samsonweg in Zaanstad is aan vervanging toe. De wegen krijgen een nieuwe laag asfalt en zijn daarom voor al het verkeer afgesloten tussen 19.00 uur en 06.00 uur van 8 juli tot en met 12 juli 2024.

Het afsluiten van de weg is nodig om het werk veilig te kunnen uitvoeren. De bestaande laag asfalt wordt weggehaald en scheuren gerepareerd. Als het nieuwe asfalt er ligt, worden de lijnen en markering aangebracht op het wegdek.

Noorderveld II bereikbaar via Prins Clausbrug

De Ned Benedictweg (N514) is van 8 juli tot 12 juli tussen aansluiting Provinciale weg (N246) en aansluiting Witte Bijlweg afgesloten voor doorgaand verkeer. Die afsluiting geldt tussen 19:00 en 06:00 uur. Dat betekent dat het bedrijventerrein Noorderveld II die week niet toegankelijk is vanaf de N246 in de avond en nacht. Het bedrijventerrein blijft wel bereikbaar vanaf Wormer via de Prins Clausbrug. 

Doorgaand verkeer tussen Wormerveer en Krommenie wordt omgeleid waarbij de omleidingsroute met bebording staat aangegeven.

Nieuwe asfaltlaag voor Ned Benedictweg (N514) en Samsonweg in Zaanstad

Meer informatie

Heeft u andere vragen over het onderhoud van provinciale wegen en vaarwegen in de regio Zaanstreek-Waterland? Neem dan contact op met het Servicepunt van de provincie Noord-Holland via 0800-200600 (gratis) of per mail servicepunt@noord-holland.nl. Ook op de regionale facebookpagina Zaanstreek-Waterland is informatie te vinden. 

error: Content is protected !!