Het laatste nieuws lees je hier!

Adverteren

Net als in uw organisatie zijn we bij 072 nieuws ook altijd in beweging en dat heeft geresulteerd in een kwalitatief sterk commercieel interessante doelgroep. 24/7 zijn wij HET nieuwsplatform met vers nieuws uit Alkmaar, regio en heel Noord-Holland. Hierdoor sluiten we goed aan bij de wensen van de bezoekers op onze website. Wij hebben elke maand zo’n ruim 1 miljoen bezoekers die gemiddeld zo’n 5 minuten blijven hangen om het nieuws te lezen.

Advertentietarieven
Adverteren bij ons is een uitgelezen kans om traffic naar uw bedrijf of filiaal te genereren door onze gezamenlijke doelgroep in Alkmaar en regio via internet aan te spreken. Online adverteren kunt bij ons al doen voor een heel mooi aanbod. Bij ons zit u goed voor de juiste medium om naast traffic, naamsbekendheid op te bouwen of een voorkeurspositie bij consumenten in te nemen.

Wilt u een radiospot op Radio Alkmaar inclusief montage? Een combinatiepakket tussen online adverteren en een radiospot is ook mogelijk. Daarbij kunnen wij u een leuke korting aanbieden. Meer weten? mail ons via info@072nieuws.nl